Bouw- en constructieadvies op maat in Heerde

Borreman Constructie Adviesbureau is een jong bedrijf dat in 2006 is gestart en in de afgelopen jaren een sterke groei heeft doorgemaakt. We investeren veel in kennis, nieuwe ontwikkelingen en de juiste IT-programmatuur, zodat wij onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Zo kunnen wij gedegen advies op maat geven voor al uw projecten en u adviseren, op basis van gedegen berekeningen en moderne 3D-modellen, in een breed assortiment aan verschillende bouwtechnieken. Er is geen project dat wij niet aankunnen en door met ons in zee te gaan kunt u zich met een gerust hart op de uitvoering storten en laat u de berekeningen van de ontwerpen over aan onze professionele en vakkundige medewerkers.

Specialisten in bouw- en constructieadvies

Wij leveren een hoge kwaliteit voor een goede prijs en hebben hierdoor het vertrouwen van veel klanten gewonnen. Ruim 90% van onze offertes is succesvol en kunnen wij omzetten in definitieve opdrachten. Bovendien komen klanten graag bij ons terug voor meer projecten. Daar zijn we uiteraard erg trots op.

Onze sterke punten zijn onze eenvoudige organisatiestructuur, het feit dat wij construeren vanuit de praktijk, werken vanuit de praktijk, en denken vanuit de praktijk, en onze snelle levertijd bij prefab hsb-constructies. Doordat we geen groot bedrijf zijn, hebben we altijd persoonlijk contact met onze klanten, kunnen we efficiënt werken, betaalt u geen dure overheadkosten en zijn wij uitermate betrokken bij uw opdracht. Dat blijft niet onopgemerkt!

Neem voor advies over verschillende constructiemethoden contact op door te bellen met 0578 - 690 408.